Welkom op onze website; wat leuk dat je langs komt!

Het Berkoper Popkoor is opgericht op 1 april 2004 en bestaat inmiddels uit zo'n 40 enthousiaste leden uit Oldeberkoop en wijde omgeving.

Onze optredens staan vaak bol van de verrassingen, zowel op muzikaal als artistiek en organisatorisch gebied. Op het repertoire staan nu zowel Nederlandstalige als Engelstalige songs, maar ook andere talen worden niet geschuwd. Je zult onze songs herkennen als bekende en minder bekende hits van vroege en van recente datum. Momenteel zijn we weer druk aan het oefenen met nieuwe songs om ons repertoire jong en fris te houden. Daarnaast draaien we onze hand niet om voor thema's (bijv. kerst, Nederlandstalig, etc.) en staan we open voor combiconcerten met bands, orkesten en bijvoorbeeld fanfares.

Per september 2019 staat het koor onder leiding van Jan Stulp. Hij volgde onlangs Lars Mulder op die voor een andere uitdaging koos. Frederika van der Meer was daarvoor sinds de oprichting als dirigente aan het koor verbonden. Maar liefst 12,5 jaar heeft ze samen met ons gebouwd aan een sprankelend en swingend koor. We zijn haar daar erg dankbaar voor en gaan er vanuit dat we met Jan verder gaan bouwen.

Nieuwsgierig naar ons koor? Bekijk ons dan eens op Youtube! Onze eigen videoclip (met medley gemaakt ter ere van ons 10 jarig bestaan) vind je hier.

Of hier de cd-opname van onze uitvoering van Fields of Gold door het Berkoper Popkoor.

Heb je belangstelling voor ons koor? Hier vind je nadere informatie. Om een optreden aan te vragen kun je contact met opnemen met ons bestuur.